Stageplein Zorg organiseert voor Summa College en Fontys
de stages in de zorgsector
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Uitnodiging Werkveldconferentie, maak kennis met onze nieuwe campus.

Beste collega/werkveldpartner, Ben jij tijdens het praktijkleren betrokken bij het begeleiden van Fontys Verpleegkunde studenten?
Dan nodigen we je uit om kennis te maken met onze nieuwe campus én daarnaast je rol als begeleider en coach te verstevigen tijdens de werkveldconferentie van Fontys Mens en Gezondheid.

We nemen je mee in de ontwikkelingen rondom het vernieuwde beroepsprofiel BN2030. Daarna ga je tijdens workshops aan de slag met actuele thema’s en ontmoet je docenten en collega’s van andere organisaties.

Programma
13.00-13.30 uur       Inloop
13.30-14.00 uur       Opening en informatie over (onderwijs)ontwikkelingen
14.00-15.00 uur       Workshopronde 1
15.00-15.30 uur       Verkennen van de nieuwe campus
15.30-16.30 uur       Workshopronde 2
16.30-17.00 uur       Afsluiting en netwerkborrel

Workshops
We bieden elke workshop twee keer aan waarbij o.a. de volgende thema’s centraal staan: Verpleegkundig leiderschap, formatief handelen, behoud van student tot collega & studentwelzijn.

AANMELDEN


De keuze voor een workshop maak je op de dag zelf

Locatie en parkeermogelijkheden
Fontys Hogeschool, Rachelsmolen 1, Eindhoven
(gebouw R13, Explorelab 0.02 op de begane grond)

Parkeren
Op het Fontys terrein kun je gratis parkeren. Het aantal parkeerplaatsen is helaas beperkt. Je kunt ook parkeren op het terrein van Maxima Medisch Centrum (schuin tegenover Fontys), hier is voldoende parkeergelegenheid. Het is slechts 10 minuten lopen en je betaalt hier tot max. €4,- per dag. Of maak gebruik van het openbaar vervoer; het is slechts 11 minuten lopen vanaf Eindhoven Centraal.