Stageplein Zorg organiseert voor Summa College en Fontys
de stages in de zorgsector
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Algemene BPV gids

De BPV-gids (BPV=Beroepspraktijkvorming) is bedoeld voor alle partijen die bij mbo opleidingen Zorg en Welzijn betrokken zijn. De geboden informatie dient als ondersteuning en is te vinden onder het kopje algemene informatie Summa College.

Aanleiding:

De behoefte om deze BPV gids samen te stellen zijn de aanbevelingen van de MBO raad (2021) om stage problemen in de zorgsector te voorkomen.

De BPV-periode vraagt een goede voorbereiding van zowel de student, de studieloopbaanbegeleider en de praktijkopleider van het leerbedrijf. Rondom de BPV zijn er uitgangspunten, voorwaarden en afspraken gemaakt die belangrijk zijn om vooraf te melden zodat de start van de BPV zo optimaal mogelijk verloopt. Lees deze gids daarom aandachtig door.

Als je na het lezen van deze BPV-gids meer informatie wilt, kun je terecht bij een van de BPV coördinatoren:

Jolanda van den Bersselaar (bejl@summacollege.nl)

Boukje Nouwen (boukje.nouwen@summacollege.nl)

Wilma Verzeijl (wilma.verzeijl@summacollege.nl)