Stageplein Zorg organiseert voor Summa College en Fontys
de stages in de zorgsector
Search
Close this search box.

Maatwerk & Contract binnen de branche Zorg & Welzijn

Bijblijven, verdiepen of verbreden? Met onze op maat gemaakte en vakgerichte opleidingen en cursussen kom je verder. Als organisatie én als medewerker. Op de website van Summa en Bedrijf lees je alles over bijvoorbeeld opleidingsmogelijkheden, samenwerking en advies over subsidies. Team Maatwerk & Contract is de partner voor leren en ontwikkelen binnen de branche Zorg & Welzijn, met een stevige interne en externe positie.

Sinds 1 februari 2022 is Martijn van der Linden gestart als teamleider Maatwerk & contract. Martijn volgt daarmee Sandra Beunes op die haar werkzaamheden binnen Summa College focust op haar rol als verbinder Leven Lang Ontwikkelen. Martijn stelt zich via deze weg voor.

“Met veel enthousiasme ben ik gestart in de functie van teamleider Maatwerk & Contract! Inmiddels ben ik alweer 8 jaar werkzaam binnen Summa. Gestart als docent Nederlands en rekenen op de maatwerk- en contractopleidingen van Summa Zorg voor onze samenwerkingspartner De Zorggroep Noord- en Midden Limburg en als docent Nederlands op de bol-opleiding Mbo-Verpleegkunde. Al snel kwam de taak als coördinator PR & Voorlichting voor Summa-scholen Zorg en Maatschappij & Gezondheid op mijn pad, een taak waar ik jarenlang met veel plezier invulling aan mocht geven en waarin ik veel contactpersonen en opleidingsfunctionarissen van zorginstellingen mocht ontmoeten tijdens onze open dagen. Ik had ook grote interesse voor onderwijsontwikkeling en -innovaties, wat maakte dat ik terug ging studeren en na mijn studie besloot om een nieuwe stap te zetten als docent bij de opleiding Onderwijsassistent, waar ik ook de taak kreeg om als coördinator-opleidingsadviseur de strategische pijler Leven Lang Ontwikkelen (Summa & Bedrijf) verder vorm te geven voor de Summa-scholen Welzijn, Sport en Vrije tijd; een pijler die na aan mijn hart ligt.

Dankbaar voor alle kansen die ik binnen Summa heb gekregen om te groeien ben ik gestart met deze nieuwe uitdaging, waarin ik samen met de teamleden komende tijd ga bouwen aan de visie, doelstellingen en ambities van team Maatwerk & Contract; als partner voor leren en ontwikkelen binnen de branche Zorg & Welzijn, met een stevige interne en externe positie.”