Stageplein Zorg organiseert voor Summa College en Fontys
de stages in de zorgsector
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lefgozers gestart!

Op 6 december 2021 is binnen het Summa College het eerste Lefgozer traject gestart. In het Lefgozer (m/v) werk- en leertraject laat de student zich in anderhalf jaar omscholen tot Verzorgende-IG (Individuele Gezondheidszorg) niveau 3.

De student volgt een bbl-opleiding waarin ze vanaf dag één werken en leren gaan combineren. De opleiding wordt gegeven door het team VZ MZ (Verzorgende en Maatschappelijke zorg) van het Summa College. De klas is gevuld met alleen Lefgozers, allemaal zij-instromers met al een carrière achter de rug en die de overstap naar de zorg hebben aangedurfd.

Dit traject krijgt meerdere startmomenten per jaar.

Voor meer informatie over deelname aan dit traject kun je contact opnemen via e-mail.