Stageplein Zorg organiseert voor Summa College en Fontys
de stages in de zorgsector
Search
Close this search box.

3D street view Thebe ZIC afdelingen

Voordat studenten stage komen lopen op het Thebe Elisabeth ZIC in Goirle, komen zij kennis maken met twee verpleegkundigen van iedere afdeling. Echter zien zij dan nog niet de afdeling waar zij stage komen lopen. We merkten dat studenten het fijn zouden vinden als zij vooraf een beeld hebben van de plek waar zij stage gaan lopen. Vanuit deze behoefte zijn studenten, die stage liepen, gevraagd een vlog op te nemen over de stageplaats. Dit werd al goed ontvangen door nieuwe studenten, echter was de informatie voorziening nog niet volledig.

Collega Patrick de Vos zag deze vlog en kwam met het idee om opnames te maken met Matterport. Met deze opnames worden 360 graden foto’s gemaakt van de locatie waar studenten stage komen lopen. Beide afdelingen en algemene ruimtes zijn op deze manier in beeld gebracht. Verpleegkundigen vanuit beide ZIC afdelingen hebben teksten met uitleg in de opnames verwerkt. Studenten kunnen nu voor aanvang van hun stage zich een beeld vormen van de stageplek.

Mooi voorbeeld van samenwerking tussen Fontys Hogescholen en zorgorganisatie Thebe Elisabeth.

Hieronder staan de links naar de opnames:
Thebe Elisabeth – Afdeling Elzenbosch
Thebe Elisabeth – Afdeling Geeracker C
Thebe Elisabeth – Algemene ruimtes

Ingeborg Wolters-Schäfer & Patrick de Vos