Stageplein Zorg organiseert voor Summa College en Fontys
de stages in de zorgsector

Voorstellen Erna Bastiaansen, teamleider Verpleegkunde BOL

Hoi, mijn naam is Erna Bastiaansen en sinds 1 september werkzaam als teamleider BOL breed verpleegkunde.

Ik ben van oorsprong verpleegkundige, opgeleid op het MBO en daarna heb ik nog de inservice opleiding gedaan in het ziekenhuis.

Na enkele jaren gewerkt te hebben als verpleegkundige,  ben ik doorgegroeid naar leidinggevende. Als leidinggevende heb ik in verschillende branches gewerkt.

En afgelopen jaar heb ik een bewuste stap naar het onderwijs gezet. Samen met de docenten en de instellingen staan wij aan de start van de loopbaan ontwikkeling van een beginnend verpleegkundige. En kunnen we er voor zorgen dat er bekwame en bevoegde verpleegkundigen het werkveld in gaan.

Samen de brug bouwen tussen werkveld en opleidingsinstituut.